Bibir Kering Dan Hitam Akan Menjadi Merah Menawan

Bibir Kering Dan Hitam Akan Menjadi Merah Menawan

Tips hanya 5 Minit, bibir kering dan hitam akan menjadi merah menawan | Boleh dikatakan semua orang terutamanya kaum wanita, baik tua ataupun yang muda ingin memiliki bibir merah pink semulajadi yang cantik dan menarik.

Walaubagaimanapun, banyak faktor yang menyebabkan bibir pink ini berubah warna menjadi gelap dan dianggap kurang menarik bagi sesetengah orang. Antara punca menyebabkan warna bibir pink berubah warna ialah penggunaan gincu atau lipstik yang kurang sesuai dan juga tabiat yang tidak sihat seperti merokok.

Masih belum terlambat untuk anda yang sudah terlajur memiliki bibir hitam untuk mendapatkan bibir pink semula. Salah satu cara yang mudah dan murah adalah dengan melakukan eksfoliasi pada kulit bibir dengan menggunakan scrub.

bibir hitam dan kering

Dalam entri ini, kami ingin berkongsikan tips menjadikan untuk menjadi merah menawan semula. Mula-mula anda perlu sediakan bahan-bahan seperti dibawah:

1 sendok makan madu
1 sendok teh gula pasir
1 sendok makan minyak kelapa
Cara penyediaannya:

Campurkan madu, gula dan minyak kelapa dalam bekas mangkuk dan kacau hingga rata.

Selepas itu, oleskan atau sapukan campuran bahan tersebut pada bibir dan urut secara lembut dalam gerakan melingkar selama 5 minit sebelum bilas dengan air bersih.

Lakukan setiap hari dan anda akan melihat sendiri keberkesannya bagi mendapatkan bibir warna pink anda yang natural semulajadi.

Selamat mencuba!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.. Terima Kasih! Media Viral

Sumber: mediahangat.com

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat

Leave a Reply