Bibir Kering Dan Hitam Akan Menjadi Merah Menawan

Bibir Kering Dan Hitam Akan Menjadi Merah Menawan

Tips hanya 5 Minit, bibir kering dan hitam akan menjadi merah menawan. | Boleh dikatakan semua orang terutamanya kaum wanita, baik tua ataupun yang muda ingin memiliki bibir merah pink semulajadi yang cantik dan menarik.

Walaubagaimanapun, banyak faktor yang menyebabkan bibir pink ini berubah warna menjadi gelap dan dianggap kurang menarik bagi sesetengah orang. Antara punca menyebabkan warna bibir pink berubah warna ialah penggunaan gincu atau lipstik yang kurang sesuai dan juga tabiat yang tidak sihat seperti merokok.

Masih belum terlambat untuk anda yang sudah terlajur memiliki bibir hitam untuk mendapatkan bibir pink semula. Salah satu cara yang mudah dan murah adalah dengan melakukan eksfoliasi pada kulit bibir dengan menggunakan scrub.

bibir hitam dan kering

Dalam entri ini, kami ingin berkongsikan tips menjadikan untuk menjadi merah menawan semula. Mula-mula anda perlu sediakan bahan-bahan seperti dibawah:

1 sendok makan madu
1 sendok teh gula pasir
1 sendok makan minyak kelapa
Cara penyediaannya:

Campurkan madu, gula dan minyak kelapa dalam bekas mangkuk dan kacau hingga rata.

Selepas itu, oleskan atau sapukan campuran bahan tersebut pada bibir dan urut secara lembut dalam gerakan melingkar selama 5 minit sebelum bilas dengan air bersih.

Lakukan setiap hari dan anda akan melihat sendiri keberkesannya bagi mendapatkan bibir warna pink anda yang natural semulajadi.

Selamat mencuba!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.. Terima Kasih! Media Viral

Sumber: mediahangat.com

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

SUPER MUDAH NIAGA ON LINE..

Saya mencari orang yg nak buat duit je…💎 Walaupun duit bukan segala segalanya, tapi dgn adanya duit banyak perkara boleh diselesaikan..👉Ada 2 cara utk. anda lakukan. Kalau ni pon anda ❎ mampu. Anggap lah ❎ada rezeki..✳Modal membeli barangan fingo bernilai Rm199.💎Fingo akan beri barang pilihan anda danboucer tambahan bernilai sehingga Rm398. ❎ rugi pun..✳Rajin share dan copy/paste.Alhamdullilah.Rezeki tak pernah salah alamat😍 setiap minggu ada duit extra masuk. Banyak pulak tu!! Kerja tak susah pon.. 😅‍‍💸‍‍Bonus sehari RM100 – RM500.💸Duit terus masuk ke akaun bank tiap2 minggu…‍Korang boleh cuba.Kalau korang nak.@ komen "NAK".. Saya ajar secara ditil bagaimana nak buat duit💸💸💸💸Wasap : Nikwww.wasap.my/+60176215181/

Posted by Fingo Application Shopping Malaysia on Selasa, 21 Januari 2020

Register disini>> Join Now ,download App Fingo Disini

Wasap : Nik

www.wasap.my/+60176215181/

Leave a Reply