Boneka Ulang Tahun Disimpan Selama 2 Tahun Di Dapur

Boneka Ulang Tahun Disimpan Selama 2 Tahun

Boneka Ulang Tahun Disimpan Selama 2 Tahun Di Dapur, Wanita Ini Tiba-tiba Mendengar Suara Tangisan Padahal… Betul-betul Buat | Dipetik dari The Coverage, seorang pengguna Facebook bernama Maggie Chang memuat naik sebuah foto boneka.

Boneka bayi tersebut merupakan hadiah ulang tahun anaknya dari makciknya dua tahun lalu. Sebenarnya, Maggie bukanlah orang yang suka boneka. Lantas, ia pun berusaha meletakkan boneka tersebut jauh dari pandangannya.

Ia pun memutuskan untuk menyimpan boneka itu di atas dapur. Tepat hari ini, Jumaat (25/11/206) pukul 10.05 waktu setempat, kejadian aneh pun berlaku.

Tiba-tiba ketika anak-anaknya sedang tertidur, ia mendengar suara seperti tangisan bayi. “Mommy, mommy, daddy, daddy” Begitu suara yang terdengar menyeramkan di rumahnya itu.

Dirinya pun langsung teringat kalau tangisan itu ternyata berasal dari boneka bayi yang ia simpan lebih dari setahun di atas dapur. Ia pun merasa ngeri sekaligus kehairanan.

Sebab, setahu beliau, boneka tersebut tak diberi bateri. Ibu dua anak ini mula berprasangka kalau boneka yang merupakan hadiah ulang tahun anaknya itu telah dirasuk makhluk halus. Unggahannya ini telah diulas lebih daripada 6 ribu komen dan 10 ribu kali diedarkan.

Suara Tangisan dari Dalam Kubur, Dulu dia hanya pekerja kilang, sekarang dia punya lamborghini Sebuah keluarga yang sedang dirundung kesedihan, tiba-tiba dihebohkan dengan adanya suara yang muncul dari dalam kubur.

Sehari sebelumnya, sanak keluarga mereka, Neysi Perez (16), dikuburkan di lokasi tersebut selepas mengalami serangan jantung.

Peti mati remaja tersebut akhirnya dibuka semula setelah suara yang terdengar dari dalam kuburnya didengar lebih daripada satu orang.

Pihak keluarganya menduga, Neysi yang tengah hamil saat dinyatakan meninggal itu telah ditanam hidup-hidup dan bangun di peti mati.

Dikutip dari Mirror.co.uk, kejadian itu berlaku di Lapangan La Entrada, di bahagian barat Honduras. Neysi sendiri dikebumikan selepas tampaknya menderita ketakutan serangan jantung selepas terperangkap di tengah pertempuran.

Dia diperiksa oleh doktor yang disahkan kematiannya, dan keluarganya memutuskan untuk menguburkannya.

Tapi kekasihnya melaporkan kepada pihak keluarga bahawa dirinya mendengar beberapa suara yang datang dari dalam ruang bawah tanah ketika ia mengunjungi tanah perkuburan pada hari berikutnya.

Tak hanya dia, katanya, penjaga kubur yang ada di tanah perkuburan tersebut juga mendengar suara tersebut.

Akhirnya setelah mendengar cerita itu, pihak keluarga memutuskan untuk membuka kembali makam tersebut. Tindakan itu juga dirakam oleh seorang ahli keluarga.

Kelihatan dalam video tersebut, ahli keluarga berusaha menyemarakkan tubuh gadis itu dalam usaha untuk melihat sama ada dia dia secara ajaib selamat.

Namun, gadis itu tetap terdiam dan tidak menunjukkan tanda-tanda kehidupan. Doktor mengatakan gadis itu memang meninggal dan suara dari dalam kubur hanya halusinasi kekasihnya.

Namun pecahan kaca pada peti itu adalah sesuatu yang tak seorang pun dapat menjelaskan, apalagi salah satu jarinya terluka. Learn More : Apa Cerita

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

SUPER MUDAH NIAGA ON LINE..

Saya mencari orang yg nak buat duit je…💎 Walaupun duit bukan segala segalanya, tapi dgn adanya duit banyak perkara boleh diselesaikan..👉Ada 2 cara utk. anda lakukan. Kalau ni pon anda ❎ mampu. Anggap lah ❎ada rezeki..✳Modal membeli barangan fingo bernilai Rm199.💎Fingo akan beri barang pilihan anda danboucer tambahan bernilai sehingga Rm398. ❎ rugi pun..✳Rajin share dan copy/paste.Alhamdullilah.Rezeki tak pernah salah alamat😍 setiap minggu ada duit extra masuk. Banyak pulak tu!! Kerja tak susah pon.. 😅‍‍💸‍‍Bonus sehari RM100 – RM500.💸Duit terus masuk ke akaun bank tiap2 minggu…‍Korang boleh cuba.Kalau korang nak.@ komen "NAK".. Saya ajar secara ditil bagaimana nak buat duit💸💸💸💸Wasap : Nikwww.wasap.my/+60176215181/

Posted by Fingo Application Shopping Malaysia on Selasa, 21 Januari 2020

Register disini>> Join Now

Wasap : Nik

www.wasap.my/+60176215181/

Leave a Reply