INILAH 7 KEISTEMEWAAN

Keistimewaan Orang Yang Miliki Darah Jenis B

Inilah 7 Keistimewaan Orang Yang Miliki Darah Jenis B…Jom Baca Dan Kongsikan Kepada Semua… !!! | Di Asia Timur, terutama daerah seperti Korea atau Jepun, darah B sering dicap negatif dalam hal percintaan.

Ada stigma bila bujang darah B itu playb0y dan akan tidak jadi pasangan yang sesuai. Sampai ada filemnya semua, My Boyfriend is Jenis B.

Walaupun sesungguhnya anggapan buruk itu tidak selamanya benar. Beberapa darah B juga mempunyai pelbagai kualiti pilihan kok dalam hal ASMARA. Ingin tahu apa sajakah? MAS Times telah rangkum untuk kamu.

1. Jiwa yang berani dan cuek buat si golongan darah B tak takut lakukan apa-apa untuk cinta. Darah B itu telah popular sebagai Leo-nya golongan darah. Mereka peribadi yang berani dan tak suka dikekang oleh peraturan yang menurut mereka k0ny0l.

Watak ini buat si darah B bersedia melakukan apa sahaja untuk mencurahkan rasa sayangnya pada anda. Lautan akan disebrangi untuk yang tercinta.

2. Golongan darah B sama dengan watak yang jujur ​​dan tak jaim, anda tak perlu takut “ketipu”. Mungkin saja banyak diantara anda yang ragu meneruskan PDKT kerana takut terserang jebakan “beberapa orang yang jaim dimuka tetapi brengs’ek diakhir”.

Tenang saja darah B tidak akan beberapa capek menipu kamu bikin jatuh hati. Apa yang anda saksikan darinya iaitu watak yang sejujurnya. Jadi anda mungkin saja jatuh hati kerana ‘kenakalannya’ lho. Hihihi.

3. Tidak akan bosan jalan sama golongan darah B, mereka senantiasa penuh kejutan! Katakan selamat tinggal sama hubungan garing yang melempem kaya remahan rengginang. Si darah B paling tidak boleh hidup dalam kehidupan yang membosankan.

Dia akan sentiasa mencari bumbu-bumbu kehidupan buat buat setiap harinya bergairah. Itu juga berlaku buat hubungan cinta kalian yang akan penuh kejutan menggairahkan.

4. Wataknya yang asyik, unik dan cool buat beberapa kumpulan darah B seperti magnet manusia dan jago buat orang-orang kesengsem. Mereka yang nadinya dialiri darah golongan B sudah popular charming menawan.

Rata-rata watak mereka unik, lucu tetapi juga cool. Mudah banget jadi magnet untuk buat orang-orang lain nempel. Alhasil tak sukar untuk mereka untuk membuat orang jatuh hati. Hati-hati ya, salah-salah anda boleh dikira playb0y / playg! Rl!

5. “Work Hard, Play Hard” iaitu satu diantara semboyan yang pas sama orang-orang group darah B! Menyokong watak mereka yang seperti magnet manusia tadi, beberapa yang mempunyai golongan darah B,

Memanglah playful dan suka banget bersenang-senang. Mereka suka ikuti acara-acara seru atau ada di pesta yang asyik. Gaul selepas deh pokoknya.

6. Kreatif iaitu nama tengah beberapa kumpulan darah B sehingga kehidupan cinta kalian akan selalu penuh warna. Rata-rata golongan darah B memang yaitu sosok yang kreatif. Banyak juga generasi muda yang berjaya di industri kreatif yang ternyata miliki group darah B.

Kreativiti yang dimasukkan dalam kehidupan cinta pastinya akan membawa banyak warna dan rempah dalam perjalanan asmara kalian. Tidak flat dan gitu-gitu doang.

7. Kerana sangat tangguhnya, si yang mempunyai golongan darah B mudah move on apabila habis patah hati. Ini nih kwalitas yang mungkin saja didambakan beberapa golongan darah lain.

Terutama golongan A dan O yang popular suka baper hehehe. Kerana begitu tangguhnya, si golongan darah B kenyataannya termasuk juga mudah move on lho!

Namun ini boleh mungkin saja yang buat mereka boleh cap mudah tergelincir ke lain hati. Tetapi, apabila memang sudah putus, ya mendingan mencari yang baru saja tak sih daripada bimbang tak pr0duktif kelamaan?

Itulah dia beberapa kelebihan paling utama si golongan darah B apabila permasalahan percintaan. Beberapa yang mempunyai golongan darah B mana suaranya nih? Bener tak hasil pemerhatian IDN Times diatas?

Walaupun sering disebut mudah jatuh hati, tetapi apabila cinta kalian telah dilandasi cinta yang tulus dan komitmen ku4t, beberapa pengg0da yang datang belakangan hanya boleh mupeng saja kok, guys! Yakin deh!

Tonton Video Di Bawah Ini Sampai Habis

Power la dik

Posted by Fingo on Isnin, 17 Februari 2020

Register disini>> Join Now ,Selepas Join download Apps Fingo

Leave a Reply