Keistimewaan Manfaat 2 Ayat Dari Surah Yusuf Dan Ayat Taha

SUBHANALLAH .. !! Inilah Keistimewaan Manfaat 2 Ayat Dari Surah Yusuf Dan Ayat Taha Yang Perlu Anda Tahu !! | [=] Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Segala puji bagi Allah, Rabb sekelian alam.

Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.
.
[=] Sahabat yang di rahmati Allah, Keistimewaan manfaat 2 ayat Surah Yusuf dan Taha. Al-Qur’an merupakan salah satu anugerah dari Allah سبحانه وتعالى kepada seluruh umat Islam yang tidak ternilai harganya.

Selain menjadi pedoman hidup, amat banyak manfaat dan fadhilat yang tersembunyi di dalam Al-Qur’an untuk seluruh umat manusia terutama dari segi perubatan dan pemulihan.
.
[=] Memandangkan amat banyak persoalan berkaitan permasalahan jodoh dan perhubungan yang diajukan, sama ada hubungan di antara ibu bapa, suami isteri atau teman-teman,

Makanya ana ingin berkongsi kepada antum semua dua ayat yang amat bermanfaat. CARANYA ADALAH SEPERTI BERIKUT :

#Pertama: Bacalah ayat 4 dari surah Yusuf yang berikut:

#Kedua: Kemudian sambung pula membaca surah Taha, ayat 39:

[=] Ayat ini adalah ayat pengasih bagi mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan ianya juga boleh untuk anak-anak, ahli keluarga, teman-teman dan sahabat handai.

Setiap kali bertemu dengan mereka atau siapa sahaja yang kita kehendaki, maka bacalah di dalam hati kedua-dua ayat tersebut di hadapannya. InsyaAllah antum akan mendapat hasil yang baik dan kesan positif daripada mereka.

[=] Sekiranya ingin disayangi dalam keluarga, rakan dan masyarakat, maka bacalah kedua-dua ayat ini sebanyak 3 kali setiap kali selepas solat. Apa yang baik itu datang daripada Allah سبحانه وتعالى dan setiap yang berlaku itu adalah atas kehendak-Nya jua.

والله أعلم بالصواب Wallahu A’lam Bish Shawab (Hanya Allah Maha Mengetahui apa yang sebenarnya).

Sekian Terima Kasih, Dipersilakan share jika bermnafaat untuk anda semua.

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat