Sangkakan Dia Balik Pesta Tepung Bollywood. Tapi Ngiauan Dia Macam Merayu Mintak Tolong. Sekali Tengok SubhanAllah!

Walaupun tidak mempunyai akal fikiran tetapi haiwan seperti kucing juga berhak untuk mendapat kehidupan yang selesa tanpa ada manusia yang menced3rakan dan membunuh mereka. Kucing itu tidak berdosa jadi mengapa harus kita melayannya begitu.

Kucing yang terbiar selalu menghadapi kekejaman manusia yang suka mendera dan meluk4kan mereka walhal kucing-kucing itu semua hanya memerlukan sedikit makanan untuk mengisi perut mereka. Tetapi mereka diperlakukan begitu teruj sehingga ada juga yang sanggup menganiaya dengan spray badan kucing dengan cat.

Sebuah perkongsian video telah tular apabila seekor kucing yang berwarna hitam dianiaya oleh manusia yang kejam sehingga sanggup mewarnakan bulu kucing itu dengan spray berwarna ungu. Tetapi nasib kucing itu baik kerana berjumpa dengan seorang jejaka yang baik hati.

Jejaka baik hati itu telah terjumpa dengan kucing itu dan membawa balik untuk dibersihkan dengan menggunakan kain sehingga bersih. Bukan sahaja dibersihkan badan kucing itu tetapi jejaka itu juga memberikan makanan kepada kucing itu.

Sumber : imuslimnetwork