Ubat Urik Asid Yang Paling Terkesan

MEMANG AJAIB..!!! Inilah Obat Urik Asid Yang Paling Terkesan” Sebarkan Jangan Sampai Terhenti Ditangan Anda | Ramuan tersebut di sini resipi yang paling mujarab untuk asam urat,

Yang biasanya sering sakit di sekitaran sendi. Langkah memasaknya mudah demikian mengenai beberapa bahan yang mudah didapati.

Cuma saja prasyaratnya tidak boleh memakai alat yang diperbuat daripada aluminium, sebab di khuatirkan akan unsur kiMia yang dikandung aluminium boleh beracun lantaran bahan herba / alami harus dihindarkan dari logam aluminium.

Apa saja boleh digunakan bila tidaklah aluminium. Beberapa bahan alami yang diperlukan satu diantaranya:

1. 1/2 buah pepaya muda
2. Serbuk teh (jenama bebas)
3. 1 buah kelapa muda

Langkah membuatnya yakni:

1/2 buah pepaya muda buang semuanya bijinya, tetapi jangan sampai buang kulitnya. P0t0ng-p0t0ng lalu input kepada bekas, tuang 4 mangkuk air (sekitaran 800 ml), masak hingga mendidih. Sesudah mendidih, kecilkan api dapur, masak lagi selama 3 minit. Lalu matikan api dapur.

Bubuh 1 sudu makan daun teh (teh serbuk boleh juga, teh apa sajakah). Biarlah kurang lebih 30 minit, lantas saring airnya, campur dengan 1 buah air kelapa muda fresh.

Minum airnya, perlukan dalam satu hari. Teh betik muda air kelapa ini jangan sampai dimasukkan ke peti sejuk, harus di perlukan dalam satu hari.

Demikian info ini semoga berguna dan bermanfaat untuk kita semua serta jangan pernah lupa pada berikanlah kepada beberapa rakan yang lain.

Mohon Subscribe Channel Nasihat Ustaz, Semoga Ada Amalan Kita Untuk Hari Ini, Jom Buat Saham Untuk Akhirat